φιλοξενιασ & ΤΥΧΕΡΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Η Marsh είναι παγκόσμιος ηγέτης στον Τομέα Φιλοξενίας και Τυχερών Παιχνιδιών προσφέροντας συμβουλές και λύσεις μεταφοράς κινδύνων, εξυπηρετώντας από μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, resort, καζίνο και εταιρίες τυχερών παιχνιδιών μέχρι εστιατόρια, ταχυφαγεία και άλλες μικρές επιχειρήσεις του κλάδου.

Φιλοξενίας & Τυχερών Παιχνιδιών

Ο κλάδος σήμερα αντιμετωπίζει νέους και εξελισσόμενους κινδύνους. Οι σημερινές προκλήσεις δεν περιλαμβάνουν μόνο την αντιμετώπιση της οικονομικής αβεβαιότητας, την αύξηση του κόστους της επιχειρηματικής δραστηριότητας, την πρόοδο της τεχνολογίας, την πράσινη ανάπτυξη και την παγκοσμιοποίηση, αλλά επίσης τη διατήρηση της αξίας σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον έχοντας παράλληλα να ακολουθήσει θέματα εναρμόνισης με τις νέες οδηγίες, αλλά και την παρακίνηση και φροντίδα των εργαζομένων στον κλάδο.

Εμπειρία

Η Marsh είναι παγκόσμιος ηγέτης στον Τομέα Φιλοξενίας και Τυχερών Παιχνιδιών. Είτε οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο αφορούν στη δημιουργία ενός ασφαλούς περιβάλλοντος, διαχειριζόμενοι κινδύνους όπως η τροφική δηλητηρίαση, οι τρομοκρατικές ενέργειες, θέματα ασφάλειας, είτε άλλους κινδύνους, η Marsh μπορεί να δώσει πρωτοποριακές ιδέες και λύσεις στον σχεδιασμό προγραμμάτων, τοποθέτησης ασφάλισης, καθώς και εξυπηρέτησής τους, που βοηθούν στην επιτυχή διαχείριση τους.

Εξειδίκευση στους κινδύνους και στον κλάδο

Η Marsh έχει αναπτύξει ένα μοντέλο εξυπηρέτησης πελατών με εξειδικευμένους επαγγελματίες τόσο στους κινδύνους όσο και στον συγκεκριμένο κλάδο. Οι ειδικοί της Marsh διαθέτουν βαθιά γνώση και ικανότητες που τους βοηθούν σημαντικά να αντιμετωπίσουν τις περίπλοκες ανάγκες των επιχειρήσεων που βρίσκονται στην αιχμή της ανάπτυξης. Συγχρόνως, η επιχείρησή σας επωφελείται από την τεχνογνωσία και εμπειρία που υπάρχει διαθέσιμη μέσα από το ευρύ δίκτυο της Marsh.

Παράλληλα η Marsh διαθέτει:

  • Δύναμη στην ασφαλιστική αγορά: Η Marsh είναι παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή λύσεων διαχείρισης κινδύνων, τοποθετώντας πάνω από 355 εκατομμύρια δολάρια για λογαριασμό πελατών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Φιλοξενίας και Τυχερών Παιχνιδιών.
  • Πελατολόγιο: Το πελατολόγιό μας μόνο στις ΗΠΑ περιλαμβάνει πάνω από 475 επιχειρήσεις στον συγκεκριμένο κλάδο. Το μέγεθος αυτό, η τεχνογνωσία μας και η εμπειρία μας, μας επιτρέπει να αναπτύσσουμε εξαιρετικές αλλά και οικονομικές λύσεις για τον κλάδο.
  • Εξειδίκευση: Η Marsh διαθέτει ένα δίκτυο με περισσότερους από 500 επαγγελματίες διαχείρισης κινδύνων που συνεργάζονται καθημερινά με τους πελάτες, αλλά και μεταξύ τους, προκειμένου να διασφαλίσουν ότι χρησιμοποιήθηκαν οι κατάλληλες λύσεις και προτάσεις για τις ανάγκες των πελατών.
  • Παρουσία στον κλάδο: Η Marsh είναι μέλος των American Hotel & Lodging Association (AH&LA), National Restaurant Association (NRA), National Indian Gaming Association (NIGA), International Franchise Association (IFA), Women in Foodservice Forum (WFF), Asian American Hotel Owner's Association (AAHOA) και Jan Schnabel, Restaurant & Hospitality Practice Leader, καθώς επίσης είναι επίσημος ομιλητής και μέλος στο Cornell University Center for Hospitality Research Advisory Board. Η συμμετοχή μας αυτή μας δίνει την απαραίτητη γνώση και κατανόηση για τα θέματα του κλάδου ώστε να δημιουργήσουμε ποιοτικές λύσεις για τις επιχειρήσεις.

Οι προκλήσεις αλλά και οι ευκαιρίες για τις εταιρίες Φιλοξενίας και Τυχερών Παιχνιδιών σήμερα είναι ποικίλες και με μεγάλη δυναμική όπως και οι εργασίες τους, με πρωτοφανή ανταγωνισμό μέσα και έξω από τον κλάδο. Είναι περισσότερο σημαντικό από ποτέ να υπάρχει ένας έμπιστος μεσίτης και σύμβουλος κινδύνου που να έχει γνώση του κλάδου και των κινδύνων που αντιμετωπίζει και να παρέχει τις πιο καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες.


Επικοινωνία
Marsh Ε.Π.Ε Μεσίτες Ασφαλίσεων
210 817 6000
Fax: 210 817 6030

marsh.greece@marsh.com