ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

Ο πρωταρχικός στόχος του εξειδικευμένου Τομέα Μεταφορών της Marsh είναι να δημιουργήσει και να προάγει υπηρεσίες και λύσεις κινδύνων σε πελάτες που μεταφέρουν ανθρώπους ή εμπορεύματα σε μεγάλες αποστάσεις, οδικώς ή σιδηροδρομικώς, ή οργανώνουν αυτές τις μεταφορές (π.χ. εταιρίες διακίνησης εμπορευμάτων). Εξυπηρετούμε επίσης άλλους προμηθευτές ή και εταιρίες που εμπλέκονται στον ευρύτερο τομέα των μεταφορών.

Μεταφορές

Ο κλάδος Μεταφορών σπάνια είναι έξω από τα φώτα της δημοσιότητας. Καταστροφικά γεγονότα όπως συντριβή αεροπλάνων, ανατροπές τραίνων και πυρκαγιές σε τούνελ είναι κίνδυνοι που πάντα θα υπάρχουν, ενώ παράλληλα αποτελεί στόχο τρομοκρατικών επιθέσεων.

Νέες πιέσεις προστίθενται στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος σήμερα καθώς η αγορά απελευθερώνεται και οι παλιές εταιρίες αντιμετωπίζουν την απειλή των νεοεισαχθέντων.

Ο εξειδικευμένος Τομέας της Marsh είναι ηγέτης στην παροχή λύσεων διαχείρισης κινδύνων στον κλάδο Μεταφορών και Logistics.

Η γνώση μας παρέχει μοναδική κατανόηση των θεμάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος και μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε καινοτόμες λύσεις στη διαχείριση των κινδύνων.

Έχουμε εμπειρία σε διάφορους τομείς όπως στην αποθήκευση,  στην ενοικίαση στόλων, στη σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων ή και επιβατών, σε λιμάνια και τερματικούς σταθμούς, σε αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρίες και ταξιδιωτικές εργασίες.

Παρέχουμε μια σειρά από υπηρεσίες που περιλαμβάνουν:

  • Αντιμετώπιση της έκθεσης κινδύνων που σχετίζεται με λειτουργίες ή υπηρεσίες που παρέχονται σε τρίτους και συγκριτική αξιολόγησή τους απέναντι στις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου.
  • Βοήθεια στους οργανισμούς να επιτύχουν σημαντικές περικοπές στο άμεσο και έμμεσο κόστος των εργατικών ατυχημάτων και απώλειας, αποχώρησης ή απουσίας του προσωπικού.
  • Χρήση οικονομικών μοντέλων για την εξασφάλιση της βέλτιστης λύσης μεταξύ της διατήρησης και της μετακύλισης των κινδύνων στην ασφαλιστική αγορά.
  • Σχεδιασμός και τοποθέτηση ασφαλιστικών προγραμμάτων: Προσαρμοσμένα ώστε να διασφαλίζουν την πιο αποδοτική λύση στη μετακύλιση του κινδύνου.
  • Χρηματοδότηση προγράμματος: Μείωση των κινδύνων με τη χρήση ασφαλιστικών μηχανισμών.
  • Διαχείριση στόλου: Συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων υπηρεσίες διαχείρισης ατυχημάτων και εκπαίδευσης οδηγού.
  • Διαχείριση ζημιών: Συμπεριλαμβάνει το κυρίαρχο στην αγορά Risk Management Information Systems, STARS, τεχνολογία που διαθέτει η Marsh, καθώς και αποδοτική διαχείριση απαιτήσεων.

Επικοινωνία
Marsh Ε.Π.Ε Μεσίτες Ασφαλίσεων
210 817 6000
Fax: 210 817 6030

marsh.greece@marsh.com