αεροποριασ & αεροδιαστημικησ

Η Marsh είναι σήμερα ο μεσίτης ασφαλίσεων σε μερικές από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες παγκοσμίως καθώς επίσης σε κατασκευαστές αεροσκαφών, διαχειριστές ελικοπτέρων και αεροδρομίων, ενώ αποτελεί τον μεσίτη ασφαλίσεων που επιλέγουν και πολλές μικρότερες επιχειρήσεις στον κόσμο, αλλά και ιδιώτες, ιδιοκτήτες αεροσκαφών. Αποτελεί την επιλογή τους όχι μόνο για την εξειδικευμένη γνώση που διαθέτουν επί των ασφαλιστικών θεμάτων αλλά και για την γνώση που διαθέτουν για την αγορά τους.

Αεροπορίας & Αεροδιαστημικής

Ο κλάδος αερομεταφορών και επιβατικής κίνησης παραμένει ένας ισχυρός κλάδος και οι αεροπορικές εταιρίες επενδύουν όλο και περισσότερο στον εξοπλισμό των στόλων τους, γεγονός που οδηγεί σε αύξηση της ασφαλιστικής κάλυψης για την προστασία της υψηλότερης πλέον αξίας των νέων αεροσκαφών τους, ενώ στην αεροδιαστημική, υψίστης σημασίας αποτελεί μια πιο δημιουργική προσέγγιση στη διαχείριση των κινδύνων για την αντιμετώπιση των προκλήσεων αυτού του κλάδου.

Ο Τομέας Αεροπορίας και Αεροδιαστημικής της Marsh διαθέτει σήμερα 300 ειδικούς σε περισσότερα από 20 γραφεία σε όλο τον κόσμο. Στην ομάδα τους συμμετέχουν ειδικοί επί ασφαλιστικών θεμάτων, σύμβουλοι σε θέματα κινδύνων και σύμβουλοι σε θέματα διαχείρισης ζημιών, με στόχο να προσφέρουν στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Παρέχουμε ενδεικτικά υπηρεσίες σε:

  • Ευθύνη Προϊόντος — Η Marsh έχει αναγνωριστεί ηγέτης στον τομέα αυτό, με απαράμμιλη τεχνογνωσία στη διαχείριση προϊόντων αεροπορίας συμπεριλαμβανομένων υπηρεσιών όπως μεταξύ άλλων ανασκόπησης συμβολαίων, ζημιών και πρόβλεψης απωλειών. 
  • Διαστημικά προγράμματα — Ηγέτης στο σχεδιασμό, στη διαπραγμάτευση και τοποθέτηση ασφάλισης διαστημικών προγραμμάτων, καθώς και στη διαχείριση μεγάλων ζημιών.
  • Γενική Αεροπορία — Αξιολογεί κινδύνους και σχεδιάζει προγράμματα διαχείρισης κινδύνων της βιομηχανίας αυτής συμπεριλαμβανομένων των αεροταξί, επιχειρήσεων διαχείρισης ελικοπτέρων ή ακόμη και μεσιτών αεροσκαφών.
  • Αεροπορικές εταιρίες — Η συγκεκριμένη ομάδα εξειδικεύεται στους κινδύνους που αφορούν τις αεροπορικές εταιρίες καθώς και στη διαχείριση των κινδύνων αυτών, συμπεριλαμβανομένης της πρόβλεψης απωλειών και διαχείρισης ζημιών.

Συγκριτική Αξιολόγηση - Benchmarking

Είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών σε αυτό τον χώρο όπως στον καθορισμό μιας συνολικής στρατηγικής, αξιοποιώντας την αγορά, παρέχοντας καθημερινές υπηρεσίες στους πελάτες μας και βοηθώντας τους σε μια συγκριτική αξιολόγηση των προγραμμάτων ευθύνης έναντι του ανταγωνισμού τους αλλά και της αγοράς στο σύνολο της.

Έχουμε άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια ασφαλιστική αγορά και καθημερινή επαφή με τους μεγαλύτερους ασφαλιστές στον χώρο της αεροπορίας. Με την διεθνή μας παρουσία σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο έχουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας όπου και αν βρίσκονται, με επικοινωνία στην τοπική γλώσσα, γνώση της τοπικής οικονομίας αλλά και νομοθεσίας.


Επικοινωνία
Marsh Ε.Π.Ε Μεσίτες Ασφαλίσεων
210 817 6000
Fax: 210 817 6030

marsh.greece@marsh.com